Zmizelá Kutná Hora   »  Novinky

Autogramiáda nové knížky

Na svatomartinské pondělí byl v kutnohorském Kafírnictví na Palackého náměstí slavnostně pokřtěn nový díl edice Zmizelé Kutné Hory. Následovala autogramiáda za účasti autora knihy Aleše Pospíšila a spoluautorů - kutnohorského grafika Jiřího D. Dostála a pražského fotografa Jiřího Podrazila.

V letošním roce si projekt Zmizelá Kutná Hora připomíná deset let od svého vzniku. Jeho součástí byla mimo jiné stejnojmenná publikace a také webové stránky, které byly nově aktualizovány a umožní snadný přístup z tabletů a mobilních telefonů. Nový díl edice se věnuje nejen vybraným stavbám první republiky, ale připomíná a oživuje i příběhy jejich stavitelů a majitelů.

Symbolického přestřižení stužky uvázané kolem nové publikace se zúčastnili také manžele Jiří a Jitka Machaličtí, majitelé nakladatelství IB BOOKS, které knížku vydalo a Josef Opasek, který ji ve svém tiskařském závodě Label v Kutné Hoře vyrobil. V rámci podvečera byla předána výhra soutěže Kutnohorských listů „Poznej zmizelou Kutnou Horu“.

Napište nám

Hledáme další prameny a sbírky!

Všechna políčka formuláře musí být vyplněná.
Buďte bez obav – vaše údaje jsou u nás v bezpečí a nikdy je nikomu neposkytneme.

Vyhledávání v digiarchivu